divendres, 4 de juny del 2010

PROJECTE TURBINEGENERATION - IDEA CONJUNTA AMB INGRID XANDRI

Quan ja havien passat uns quants dies, vem fusionar-nos amb els companys per la semblança de projectes i per tant es modificarien coses. Jo, em vaig agrupar amb la Ingrid Xandri, ja que ella volia treballar amb el seu corsé, ja que és una peça que oprimeix, i no tries aqueste carrega sino que és imposada.
D'aquesta manera, vem començar a pensar com seria el projecte, l'únic que teniem clar és que voliem el corsé i cordes que el lliguessin. Tot seguit feiem un dibuix de la idea que teniem.
I aquella idea la hem anat evolucionan, ja que el Manel Clot ens va dir que era una bona idea i que la teniem que desarrollar. I així va ser... La idea va anar agafant forma fins a ser el corsé penjat a una columna, lligat amb una corda ample desde un punt elevat i cordes petites lligades des de les parts més apartades del corsé a unes pedres que hi havia al terra representan el pes de la roba sobre cada un de nosaltres. D'aquí el nom que li hem posat al projecte, PRIGIONERI que amb català significa presoner, i englobava el que voliem transmetre.
És veritat que no ens va portar molta feina ja que ho teniem molt clar des de el primer moment el que voliem i el perquè del que feiem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada